Va rugam sa parcurgeti cu atentie toate materialele prezentate pe site-ul Bookreview.ro referitoare la conditiile generale de utilizare a serviciilor, produselor sau software-ului.

Conditiile generale sunt completate de conditii suplimentare specifice si reprezinta un acord dat de dvs. pentru utilizarea site-ului Bookreview.ro.

CONDITII SUPLIMENTARE

Conditii suplimentarea referitoare la utilizarea serviciilor Bookreview.ro

Bookreview.ro este un site ce prezinta recenzii de carti cu sau fara un scop comercial, unde utilizatorii pot accesa gratuit materialele prezentate fara a se inregistra in platforma pe care este realizat site-ul web.

Drepturile de autor asupra cartilor prezentate pe site apartin autorilor lor, iar Bookreview.ro le utilizeaza doar in scopul atingerii obiectivelor sale comerciale sau de publicitate, dupa caz.

Prin accesarea site-ului, utilizatorii isi dau acordul ca Bookreview.ro nu este responsabil pentru continutul prezentat in carti sau pentru promotiile si ofertele partenerilor comerciali ai site-ului ce prezinta in scop comercial materiale cu acordul Bookreview.ro.

Bookreview.ro nu este responsabil pentru eventuale erori de natura tehnica ce duc la pierdera de informatii din formulare web sau redirectari de linkuri.

Prin folosirea site-ului web Bookreview.ro va dati acordul in legatura cu respectarea conditiilor generale de utilizare si a conditiilor suplimentare si sunteti de acord sa le respectati in integritatea lor.