Accesibilitate

Facem eforturi ca pe site-ul web Bookreview.ro informatia sa fie accesibila pentru un public cat mai larg tinand cont de multitudinea de mijloace tehnice folosite pentru accesul prin internet la site-ul nostru.

Efectuam actualizari zilnice ale platformei pe care ruleaza site-ul web si ne straduim sa oferim un mediu accesibil si securizat.

Site-ul web  Bookreview.ro este realizat „responsive” astfel incat sa fie cu usurinta accesat atat de telefoane mobile, tablete cat si de dispozitive cu display mare, laptopuri sau sisteme desktop.

Obiectivul nostru de accesibilitate este ca paginile web sa fie accesate cu usurinta si de persoanele cu handicap, in sensul acesta facem eforturi ca limbajul in care este scris site-ul sa respecte cerintele tehnice necesare si in felul acesta toti utilizatorii sa aiba acces egal la informatie.

Particularitati in folosirea site-ului web

  • utilizam fonturi care se citescu usor;
  • toate imaginile au tagurile „alt” completate;
  • structura site-ului este accesibila usor prin link-uri intuitive.

Sfaturi pentru parcurgerea mai uşoară a site-ului web Bookreview.ro.

Marirea sau micsorarea fonturilor site-ului

  • combinatia intre tasta CTRL + rotita mouse-ului;

Schimbarea culorii textului

  • In functie de browser-ul ce-l utilizati, folositi setarile acestuia pentru schimbarea culorii de afisare.

Cum incep?

  • Folositi meniul principal sau harta site-ului din partea de jos;

Cum caut informatii?

In partea din dreapta meniului apasati pe simbolul lupa pentru a se activa campul de cautare. Introduceti cuvinte cheie si apasati enter, pentru a se afisa lista cu informatiile de care sunteti interesat.

Aveti nelamuriri, contactati-ne!

Daca nu puteti accesa site-ul corespunzator sau doriti sa ne semnalati anumite probleme in legatura cu site-ul, apasati AICI pentru a ne trimite un mesaj.